Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър

...
Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.
Александър
Коментари Харесай

Вучич след решението на Путин: Сега върху Сърбия ще бъде оказан сериозен натиск

Сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. съобщи след решението на президента на Русия Владимир Путин за признание на двете самопровъзгласили се републики в Източна Украйна, че позицията на Сърбия не е лесна и я слага в обстановка, в която съществуват многочислени провокации от политическо и икономическо естество, като и за сигурността, заяви РТС.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 543
,,Това, което за нас е значимо е, че нашата посветеност на мира би трябвало да бъде мощна, а нашата мощ да отвърнем на евентуален агресор би трябвало да бъде още по-силна``, разяснява Вучич.

Той акцентира, че върху Сърбия ще бъде оказван още по-голям напън да вкара наказания против Русия и към този момент е получавал такива апели, само че страната ще издържи на натиска. Той съобщи, че през вчерашния ден в Белград се е състояло съвещание на Съвета за национална сигурност, на което като висш главнокомандващ е издал заповед на армията, полицията и специфичните елементи да бъдат в подготвеност във всеки миг, осведоми Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 543  Европа се готви за война, каквато не е виждала доста от дълго време Европа се готви за война, каквато не е виждала доста от дълго време  Антон Кисе: Украйна няма да подхваща военни дейности Антон Кисе: Украйна няма да подхваща военни дейности  Георги Панайотов: Маските паднаха! Международното право е брутално погазено

Георги Панайотов: Маските паднаха! Международното право е брутално погазено
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР