Сръбският президент Александър Вучич заяви снощи, че подслушването на телефонните

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви снощи, че подслушването на телефонните
Коментари Харесай

Вучич: Това е било опит за държавен преврат!

Сръбският президент Александър Вучич съобщи нощес, че подслушването на телефонните му диалози несъмнено е било опит за държавен прелом, защото в тази спекулация са забъркани публични държавни органи, написа в. " Вечерне новости ".

" Тази вечер няма да кажа всичко, което знам. Но нямам никакво подозрение, че е имало безмълвно съдействие и утвърждение от страна на избрани държавни органи. Що се отнася до подслушването, това несъмнено е опит за държавен прелом ", сподели Вучич в изявление за телевизия Хепи. Той акцентира, че в днешно време никой не може да подслушва президента на страната, предава Българска телеграфна агенция.

Той сподели, че в дестабилизацията на Сърбия са взели участие част от държавните органи, част от мафията и част от задгранични секрети служби, без да уточни детайлности. " Не забравяйте третия фактор ", акцентира президентът.

В началото на месеца сръбското вътрешно министерство заяви, че при следствие е било потвърдено нелегално подслушване на президента. Във връзка с това бяха разпитани десетки чиновници на министерството и един помощник на службата за сигурност. В резултата бяха документирани 1572 подслушани диалога на Вучич и фамилията му и доказателствата бяха предадени на прокурор.

По-рано сръбската полиция заяви, че разполага с оперативни данни, че на 27 февруари се е подготвял атентат против Вучич при откриването на монумент в Белград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР