Сръбската легенда и световен номер едно в тениса за момента

...
Сръбската легенда и световен номер едно в тениса за момента
Коментари Харесай

Новак Джокович отново на ръба на скандала

Сръбската легенда и международен номер едно в тениса за момента Новак Джокович обмисля и най-вероятно ще го направи да откаже огромен шампионат.
Тази година към Новак Джокович, който е прочут с дисциплината и усилената си непримиримост свадите просто не стопират. Още в началот на годината седмици търпя офанзивата към присъединяване му в Австралия. След дълги и проблематични обстановки, въпреки всичко сърбинът беше екстрадиран от Австралия, поради неналичието на имунизация за Ковид, което би било провокация към популацията да не съблюдават противоепидемичните ограничения. Разбира се мненията бяха доста разграничени, той бе подложен на критика, само че и завоюва още повече почитатели с твърдото си решение.

Сега още веднъж Новак ще бъде друг и без значение от ограниченията, глобите и мнението на мнозина, звездата счита, че щом се бойкотира участиетона двама негови сътрудници от Русия и Беларус с тезата занкции против войната, Джиокович счита да откаже непринудено Уймбълдън 2022.

А единствено седмица преди този момент стана ясно, че поради Джокович с еправи изключение и той ще стане част от шампионата въпреки и неимунизиран към момента.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР