Спреят за нос NoAl е с природни съставки и ефективно

...
Спреят за нос NoAl е с природни съставки и ефективно
Коментари Харесай

NoAl – иновация в борбата с алергиите

Спреят за нос NoAl е с естествени съставки и дейно предотвратява появяването на признаците на алергичния ринит.

В разгара на сезона на алергиите сме. Според интернационалната статистика, страдащите от алергичен ринит по света са от 20 до 43% в другите страни, а броят им непрекъснато нараства през последните 10 години!

Ако и вие сте от засегнатите, до болежка познати са ви сърбежът в носа и очите, кихането, течащият или запушен нос. Като чели не е задоволителен дискомфорта от зимните настинки, та се постанова и през хубавия, пролетен сезон да изтърпявате досадните признаци. Не се наспивате добре, не усещате усета на храната, пречи ви да спортувате и да си почивате качествено и е цяло мъжество да запазите положителното си въодушевление при всички тези неприятни резултати от сенната хрема.

За благополучие, учените създадоха спрей за нос, който дейно предотвратява появяването на признаците и в същото време е основан с естествени съставки, тъй че да може да се употребява и от бременни дами, кърмачки и дребни деца (над 18-месечна възраст). 

Ефективността на действието му беше обяснена от доцент Генова , експерт по алергология и шеф на клиника “Вътрешни заболявания ” на УМБАЛСМ Пирогов. Спреят основава натурален предпазен филм върху носната лигавица и по този метод се трансформира в преграда за алергените, с цел да се избегне появяването на дразнещите признаци. 

На специфичната полемика за новостите от света на алергологията, проведена от „ Ей енд Ди Фарма България ”, присъстваше и известният модел и тв водеща Ива Атанасова. Тя самата описа за персоналния си опит с алергичния ринит и показа, че точно спреят за нос NoAL я избавя от дискомфорта на алергията, с цел да може умерено да работи, когато е в ефир.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР