Спрете циганските безчинства! Искаме въвеждането на химическа кастрация като наказание

...
Спрете циганските безчинства! Искаме въвеждането на химическа кастрация като наказание
Коментари Харесай

ВМРО иска химическа кастрация като наказание за изнасилване

" Спрете циганските безчинства! Искаме въвеждането на химическа кастрация като наказване за обезчестяване ", обявиха от Вътрешна македонска революционна организация в своя декларация:

Поводът: 16-годишно момиче е изнасилено от двама пълнолетни роми от гето в село преди седмици, а казусът е потулен явно поради изборите.

За гаврата ние от Вътрешна македонска революционна организация разбрахме от локална медия и от последвалата инспекция във въпросното село. Според данните момичето е било грубо пребито и насилвано часове наред от двама мъже в пловдивското село Войсил.

„ С медията ни се свързаха редица поданици на обитаемото място. Хората са възмутени, че досега публичност по случая не е била давана. Нещо повече – в една от групите във „ Facebook “ мненията за гаврата и детайлностите към нея, са били изтривани. “, оповестява още уеб сайтът. Тези данни бяха доказани и от наша инспекция на място.

Жертвата е момиче на 16 години. След многочасовата подигравка тя е открита в канавка в безпомощно положение от личния си татко. Двамата роми са открити и арестувани, само че остава отворен въпросът какво ще последва за тях? Както и за какво не е дадена публичност на това следващо брутално посягане от страна на циганския етнос? Поредната подигравка, която по знамение не е довела до следващия „ случай “ с присъединяване на озверели роми, който да приключи съдбовно.

Настояваме за открит за медиите развой за причинителите, както и за използване на импортираната и наложена от нас смяна в Наказателно-процесуалния кодекс, която изключва самопризнанието при изключително тежки случаи като причина за съкратеното правосъдно разследване и понижаване на присъдите на причинителите с до 1/3.

Настоявахме за тази смяна години наред, само че получихме поддръжка едвам след изнасилването и последвалата гибел на 7-годишнита Кристин от Сотиря през 2018 година А преди нея има доста дълъг лист с придобилите гласност сходни безчовечен зверства.

- Вероника Здравкова във В. Търново, убита от рецидивист, който беше излязъл от пандиза няколко дни преди този момент – съден по бързото произвеждане за ликвидиране със съглашение с прокуратурата и пуснат преждевременно;

- Виктория Маринова в Русе, изнасилена и убита от ром, който подписа съглашение с прокуратурата;

- 23-годишната жена изнасилена и ограбена от алжирец до Конната база в София;

- Изнасиленото и пребито малолетно момиче от с. Хайредин, община Козлодуй;

- Бившият преподавател по музика в Казанлъшко учебно заведение, който редовно изнасилвал 13-годишната си дъщеря;

- Случаят с изнасиленото през 2018 година момче в квартал „ Секирово “, град Раковски. Там малолетни роми се гавриха, блудстваха и изнасилиха 12-годишно дете и така нататък и тъй наречените.

А в действителност това напълно не са всички безчинства, побоища, безредици и убийства, които скандализират редовно България последните години.

Категорични сме, че e извънредно време да се отвори и с тази позиция ние слагаме началото на спор за въвеждането на химическата кастрация при изнасилвания, блудства и други полови похищения - процедура, която от дълго време се ползва в други страни. Това е тематика, за която държим да бъде обект на публично обсъждани от доста години. Но за избрани демократични кръгове са по-важни правата на извергите, а не сигурността и живота на българските деца, юноши и дами.

Настояваме и за отворен публичен спор за въвеждане на доброволните отряди към Министерство на вътрешните работи, които биха могли освен да бъдат в помощ на полицията за откриване на закононарушения, само че и нещо доста по-ценно. Те биха могли да предотвратят кражби, изнасилвания, грабежи и издевателства над хората в дребните обитаеми места.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация за следващ път изрично заявяваме, че животът и здравето на българските жители не трябва да са предмет на дребни политически сметки, касаещи един комфортен и дисциплиниран по време на избори етнос. Те не би трябвало да бъдат и в сгода на едни или други Неправителствени организации, които се изхранват на гърба на непознати фондации и практикуват и насаждат нападателни антибългарски политики.

Това е нашата позиция от десетилетия и тя в никакъв случай не се е променяла. Колко още почтени почтени българи би трябвало да станат жертва на маргиналните маси, с цел да бъдат подхванати съответни законодателни промени във връзка с тяхната социализация?

Още през 2019 година екип на Вътрешна македонска революционна организация изготви Концепция за интеграция на маргиналните общности, която включва пакет от ограничения, които да дадат същински нов живот и действителна вероятност за интеграция на циганския етнос. Тя, уви, изплаши мандатоносителите от ГЕРБ и до ден сегашен събира прахуляк по нечии чиновнически бюра в Министерски съвет.

Докато в това време същият този етнос вилнее безнаказано, тъй като е комфортна електорална маса за множеството политически „ играчи “. А цената на евтиния глас се заплаща още веднъж от елементарния българин. От бащата, намерил изнасилената си щерка в канавката; от бабата, намерила изнасилената и издъхваща си внучка; от сина, намерил заклани родителите си; от дъщерята, намерила майка си, поругана и обрана; от брачният партньор, който би трябвало да разпознае тялото на изнасилената и убита по изключително нечовечен метод своя брачна половинка и така нататък и тъй наречените

Приликите с съответни лица и събития, не са инцидентни!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР