Спрете да разграничавате времето за работа и личен живот, съветва

...
Спрете да разграничавате времето за работа и личен живот, съветва
Коментари Харесай

Работа и почивка – как да постигнем баланс

Спрете да разграничавате времето за работа и персонален живот, поучава Катерина Куницкая, експерт по прочувствена просветеност.

Повечето хора живеят с вярата един път и вечно да намерят балансиращата точка сред работата и живота и попадат в капан. Губят еластичност - умеенето си да приоритизират и да сформират график на деня си. Като резултат зациклят в „ верните упования “, а това се отразява на прочувственото им равновесие. Престават да се любуват на живота.

Куницкая показва кои са основните подходи, които ни оказват помощ да поддържаме прочувствен баланс.

Преди всичко би трябвало да се избавите от разбирането за граница сред работа и отмора. И в двата случая става дума за живота ви. Ще постигнете салдото като:

1. Ясно осъзнаете кое в живота ви въодушевява и предсталява запас при дадени условия. Как желаете да прекарвате дните си? Какво да бъде утрото ви? Денят, вечерта, нощта? Колко време желаете да отделяте на работни задания, какъв брой да прекарвате с близки и какъв брой време желаете да заделяте за себе си? Кой е смисълът на живота ви? Когато отговорите искрено на тези въпроси, ще откриете ключа към базовите ви потребности и надлежно към салдото.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР