Спрете да подгрявате стари и безвкусни манджи, като повтаряте опорните

...
Спрете да подгрявате стари и безвкусни манджи, като повтаряте опорните
Коментари Харесай

Александър Михайлов към бившите директори на „Кинтекс“: Спрете да подгрявате стари манджи, като повтаряте опорните точни на Нинова

Спрете да подгрявате остарели и безвкусни манджи, като повтаряте опорните точни на Нинова, които тя прокламира от м. април/май. Видя се, че никой, включително медиите, не ѝ имат вяра. Явно заета в предизборната акция, тя употребява Вас за нейни глашатаи. Не говорете общи приказки, като развявате всякакви листа (уж документи), само че не показвате какво написа в тях. Последното е остарял и изхабен медиен трик. Това написа в отворено писмо изпълнителният шеф на сдружението в интервала 2017-2018 година и 2021-2022 година Александър Михайлов.

Писмото е адресирано до някогашните шефове на „ Кинтекс “, а точно: госпожа Анита Велкова, господин Борислав Йорданов, господин Александър Павлов и господин Валери Гроздев.

Ето цялостния текст на писмото:

Отворено писмо

Подател: Александър Михайлов – изпълнителен шеф на „ Кинтекс “ в интервала 2017-2018 година и 2021-2022 година

Адресати: Вече някогашните шефове на " Кинтекс ", а точно:
Г-жа Анита Великова, която м. Февруари гласоподава за преустановяване заплащанията към офшорната компания в Дубай, която източва „ Кинтекс “, а м. юли гласоподава наобратно – за обновяване заплащанията без да е свършено нищо в подмяна.Г-н Борислав Йорданов, който очевидно е доста непосредствен на Корнелия Нинова, тъй като е назначен от нея с изключение на за член на борда на „ Кинтекс “ и за Началник на отдел в „ Държавна Консолидационна Компания “ (дай Боже всеки му 2 заплати на месец).Г-н Александър Павлов, който аз освободих през м. Януари, тъй като като Директор Кантора бе позволил за 3 години 38 рекламации за еднакъв клиент и последният бе изпратил 11 предупредителни писма за включване на „ Кинтекс “ в черен/забранителен лист (документирано).Г-н Валери Гроздев, който е един добър, само че извънредно комплициран и колеблив експерт.
 Уважаеми Колеги,

 Обръщам се към Вас във връзка Ваше прессъобщение, в което 5 пъти споменавате моето име, повече даже от това на министъра на стопанската система и промишлеността, с който воювате (той е поименно назван 4 пъти).

Конкретно по поставените от Вас въпроси, които ме засягат, давам отговор по хронологията на Вашето ревю:

Работил съм във компания на господин Петър Манджуков. Там и на всички други работни места съм бил назначаван поради своята експертиза и резултати. Най-вероятно Вие нямате огромен опит в частния бранш, защото стартът в живота ни е прекомерно друг, само че хората, на които им се постанова с труд да изкарват прехраната си знаят, че чиновниците (дори тези на управителни позиции) не дефинират на кого, по кое време и при какви условия се трансферира собствеността на дадена компания.

Винаги съм избягвал тематики за роднините на хората, тъй като никой не си ги избира, а и считам тематиката за „ жълта “. Със сигурност няма да е прелестно, в случай че се вършат внушения по Вашите биографии. Защото дано не забравяме, че братът на господин Гроздев е член на Висш съдебен съвет излъчен от Движение за права и свободи, а пастрокът на господин Павлов е Антон Салджийски, дълготраен шеф на Кинтекс и член на Българска социалистическа партия - регион “Възраждане ”.

Моята рецензия към Вас обаче постоянно е била лична – тъй като за това, което направихте с Кинтекс не носят отговорност околните Ви (въпреки че отворен остава въпроса дали те не са имали отношение към назначението Ви на длъжностите, които заемате).

От своя страна аз съм тръгнал през 2012 година от най-ниското ходило в Кинтекс. Бях краткотрайно назначен през октомври 2021 година за изпълнителен шеф. В следствие бе открит конкурс от „ ДКК “ и аз участвах в него на еднакъв старт с всички други. При встъпването си в служба Корнелия Нинова спря тази и всички спортни процедури, които бяха в напреднала фаза и назначи на всички места хора без състезания. Явно се е тормозила, че моята и Вашите биографии са прекомерно разнообразни и няма по какъв начин в открит конкурс да ме изместите. Затова и тя организираше в следствие доста друг вид състезания: със период за присъединяване 3 дни (от петък до понеделник) и то откакто към този момент държавното управление бе в оставка.

Мисля, че всички схванаха истината за износа на оръжия юридически от госпожа Корнелия Нинова. За това по какъв начин и най-много заради какъв интерес тя и началника на кабинета ѝ се намесваха във всяка оръжейна договорка.

Моята борба на кардинална основа постоянно е била с нея, а не с Вас. Но защото през днешния ден тя Ви употребява като маша, ще Ви попитам – за какво допуснахте понижаване (провал) на сумата по контрактуван договор с към ¼ или 9 млн. евро по-малко. И тези пари ли изтекоха към някоя офшорка в Дубай или друга екзотична дестинация? 

В умозаключение: Спрете да подгрявате остарели и безвкусни манджи, като повтаряте опорните точни на Нинова, които тя прокламира от м. април/май. Видя се, че никой, включително медиите, не ѝ имат вяра. Явно заета в предизборната акция, тя употребява Вас за нейни глашатаи. Не говорете общи приказки, като развявате всякакви листа (уж документи), само че не показвате какво написа в тях. Последното е остарял и изхабен медиен трик.

Човек има своята работа и име. Много е значимо, като загуби работата си, най-малко да резервира достойнството си.

 С почитание,

 Александър Михайлов
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР