Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) обяви промени

...
Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) обяви промени
Коментари Харесай

Промениха програмата за полуфиналите реванши в турнира за Купата на България

Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) разгласи промени в дните на осъществяване на полуфиналните срещи реванш от шампионата за Купата на България.

Съгласно решението на СТК от през вчерашния ден реваншът в конфликта сред тимовете на Лудогорец и Черно море на " Хювефарма Арена " в Разград бе изместен с един ден по-късно и ще се играе на 11 май (четвъртък) от 19.00 часа вместо на 10 май (сряда). Първият дуел на " Тича " във Варна пък ще се организира на 25 април (вторник).

Междувременно, смяна има в програмата и за другият полуфинален реванш сред тимовете на ЦСКА 1948 и Локомотив София. По проект " алените " трябваше да одобряват състава на Станислав Генчев на 11 май (четвъртък), само че след решението на СТК дуелът беше изместен ден по-рано - 10 май (сряда) от 19.00 часа. В първата среща Локомотив София ще семейства на 26 април (сряда).

По стратегия пък огромният край в шампионата за Купата на България по футбол би трябвало да се организира на 24 май на Националния стадион " Васил Левски ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР