Спортно-техническата комисия на Българския футболен съюз (БФС) даде разрешение на

...
Спортно-техническата комисия на Българския футболен съюз (БФС) даде разрешение на
Коментари Харесай

Добри новини за Локомотив София и Спартак Варна преди сезона

Спортно-техническата комисия на Българския футболен съюз (БФС) даде позволение на Локомотив (София) и Спартак 1918 (Варна) да одобряват противниците си в шампионата на Първа лига на своите игрища и до слагането на осветяване. Двата тима сега работят по слагането на пилони, осветяване и площадки за камери за системата за видеоповторения (ВАР). И до момента в който дейностите вървят, двата тима имат шанса да одобряват съперниците си в светлата част на денонощието.

Пред Българска телеграфна агенция президентът на Спартак (Варна) Асен Миланов изрази убеденост, че от третия или четвъртия домашен мач соколите ще имат лампи на стадиона. Иван Василев, притежател на Локомотив (София), също е убеден в скорошния позитивен свършек на градежа.

Решение на СТК от 29.06.2022 г

- Предвид решение на Лицензионната комисия при БФС и по молба на ФК Локомотив 1929 (Сф), плануваните домашен срещи от шампионата на Първа професионална лига в светлата част на денонощието до 31.08.2022 година на ФК Локомотив 1929 Сф, ще се играят на Стадион "Локомотив " град София.
- Предвид решение на Лицензионната комисия при БФС и по молба на ФК Спартак 1918 (Вн), плануваните домашен срещи от шампионата на Първа професионална лига в светлата част на денонощието до 31.08.2022 година на ФК Спартак 1918 (Вн), ще се играят на Стадион "Спартак " град Варна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР