Спортният талант на „Еврофутбол Таня Звискова спечели първото място на

...
Спортният талант на „Еврофутбол Таня Звискова спечели първото място на
Коментари Харесай

Спортният талант на „Еврофутбол“ Таня Звискова е първа на международен турнир по стрелба

Спортният гений на „ Еврофутбол " Таня Звискова завоюва първото място на интернационалния шампионат по пукотевица „ Тракия ", който се организира на 16.12.2017 година в Пловдив. Таня взе 417.3 точки в дисциплината 40 изстрела с пневматична пушка, с което покри първата част от норматива за присъединяване на Европейското състезание през 2018 година

Биатлонистът Антон Синапов, различен от Спортните гении на букмейкърската къща, приключи на 53-та позиция в дисциплините „ Спринт " и „ Преследване " в третия кръг от Световната купа, който се организира предходната седмица във Франция. В момента Тони се готви за присъединяване в идващия стадий на надпреварата, което ще се организира в Германия.

Страхотна вест за още един от Спортните гении на „ Еврофутбол ", таекуондиста Владимир Далаклиев, долетя преди десетина дни. Влади е с вицешампионска купа от провелото се в София Европейско състезание (07.- 09.12.2017 г.) - той взе среброто след пет срещи против състезатели от Босна, Украйна, Сърбия и Русия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР