Спортният талант на „Еврофутбол Стефчо Христов е новият републикански шампион

...
Спортният талант на „Еврофутбол Стефчо Христов е новият републикански шампион
Коментари Харесай

„Еврофутбол": Стефчо Христов е републикански шампион по вдигане на тежести за кадети

Спортният гений на „ Еврофутбол " Стефчо Христов е новият републикански първенец по повдигане на тежести за кадети до 17 година 16-годишният варненец завоюва и двете придвижвания - изтласкване и изхвърляне, което му обезпечи и златото в дуела в категория до 102 кг. Така той приключи надпреварата, което се организира в Хасково, с три златни оценки.

Друг Спортен гений на „ Еврофутбол " - Иван Банчев не съумя да преодолее квалификациите на Световната Хюндай купа по пукотевица с лък за мъже и дами, която се състоя през уикенда в Анталия, Турция. 17-годишният ни състезател се класира 111-ти от 129 мъже от 43 страни и не съумя да се класира за елиминациите. След това Иван организира лагер.



Михаела Чепишева отпадна във втория кръг на интернационалния шампионат по бадминтон за юноши и девойки в Глубчице, Полша. 14-годишната ни състезателка в профил в първия си мач британката Меган Бриърли с 2-0 гейма (21-15 и 21-15). За страдание по-късно претърпя проваляне от представителката на домакините Юлия Плавечка с 0-2.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР