Спортният талант на „Еврофутбол - Александра Георгиева е балканска шампионка

...
Спортният талант на „Еврофутбол - Александра Георгиева е балканска шампионка
Коментари Харесай

Александра Георгиева – спортният талант на „Еврофутбол" е балканска шампионка по таекуондо

Спортният гений на „ Еврофутбол " - Александра Георгиева е балканска шампионка по таекуондо за кадети в категория до 44 кг. 14-годишната дупничанка надви със златна точка над представителка на Сърбия и по този начин победи на 21-то Балканско състезание, което се организира от 13-ти до 15-ти септември в Самоков. Преди това Алекс надигра представителки на Гърция с 11-5 и румънка с 11-0 и отричане на съперничката й.

Друг Спортен гений на „ Еврофутбол " - Радина Борисова се окичи със сребърно отличие от Балканиадата по таекуондо. Ради изигра четири срещи, като единствено във финала отстъпи на своя сънародничка. Тя стартира с триумф над македонка с 28-8, по-късно надигра представителка на Босна и Херцеговина, която отхвърли след 20 точки разлика. Последва конфликт против румънка, която в профил със 17-5. В конкуренцията в Самоков участваха близо 1000 състезатели от 12 страни.

14-годишната Биляна Чавдарова сграбчи сребърен орден на 3-километровия крос от Държавното лятно състезание по ски тичане, което се организира на Белмекен. В свободния жанр на 5 км. Биляна се подреди 4-та.
„ Еврофутбол " пожелава доста триумфи на Спортните си гении!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР