Спортният министър на Италия Андреа Абоди също взе отношение по

...
Спортният министър на Италия Андреа Абоди също взе отношение по
Коментари Харесай

Спортният министър на Италия също взе отношение за поредния скандал с Ювентус

Спортният министър на Италия Андреа Абоди също взе отношение във връзка разразилия се следващ скандал в страната обвързван с Ювентус. Този път в обществените мрежи се появи видео с един от прокурорите, които дават отговор по делото “Призма, ” обвързвано с финансови измами. В него въпросният магистрат Чиро Санториело декларира, че “мрази Ювентус, ” тъй като е огромен почитател на Наполи.
 Прокурорът, който продължава да проверява Ювентус: Мразя ги Прокурорът, който продължава да проверява Ювентус: Мразя ги
“Старата госпожа ” към този момент отнесе 15 точки наказване поради подправяне на финансови облаги и нерегламентирано заплащане на заплати, само че след това бе обновено и наказателното дело по тези обвинявания. Във видеото, което стана вайръл в обществените мрежи в последното денонощие, въпросният прокурор прави изявления, които слагат под доста сериозна въпросителна неговата обективност и опцията да продължи да работи по съответното дело.

“Видях, чух и инфирмирах, който би трябвало, в сходство с ситуацията, с цел да бъдат направени съответните провеки. Засега мисля, че е по-коректно да спра тук, ” написа Абоди в “Туитър ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР