Спортният министър Красен Кралев определи случилото се със загиналия боксьор

...
Спортният министър Красен Кралев определи случилото се със загиналия боксьор
Коментари Харесай

Кралев за мъртвия боксьор: Това е престъпление!

Спортният министър Красен Кралев дефинира случилото се със починалия боксьор Борис Станчов като закононарушение и престъпна демонстрация. Както към този момент стана известно, починалото момче се е състезавало със самоличността на братовчед си Исус Величков.

" Няма по какъв начин да подминем този случай. Това е чисто закононарушение и престъпна демонстрация. Извършено е от умрелия боксьор. Но не може да вършим каквито и да е изводи преди следствието да завърши. Извън кражбата на самоличността, най-важното е от какво е умряло момчето в Албания. Имало ли е залагания, не е наша работа да го разясня. Това дали някой е залагал е проблем на албанците. В леката категория в бокса съвсем е невероятно човек да си отиде единствено от играта. Важно е да се разбере и кой се е явил на последния медицински обзор. Исус или Борис е бил преглеждан ", съобщи Кралев пред " Нова ТВ ".

" Трябва да забележим треньорът, мениджърът дали са в течения на тази кражба на идентичност, тъй като това продължава повече от година. Има български професионален боксов съюз, който е друг от федерацията. Те излязоха със мнение. Министерството също се извърши инспекция. Това са си частни надпревари. Те са експерти. Според мен е изключение, не е скица. Трябва да се видят какви са претекстовете. Може да е имал някакви проблеми, излизайки отвън България. Неприятен казус. Така го назовавам ", добави спортният министър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР