Спортният министър Красен Кралев говори за битката, която се води

...
Спортният министър Красен Кралев говори за битката, която се води
Коментари Харесай

Кралев: Не ми харесва, че има безкрайно много чужденци в българските отбори

Спортният министър Красен Кралев приказва за борбата, която се води в Първа лига. Той бе помолен да разяснява превъзходството на Лудогорец, който е първенец на България през последните седем години.

" Не мога да разясня нищо. Това е конкурентна среда. Така се покачва конкуренцията в шампионата. Бих споделил, че има доста положителни други тимове в шампионата. Берое, Ботев, Локо Пловдив, Черно море подвигат равнището. Славия предходната година завоюва Купата на България! Конкуренцията става извънредно висока. Така имаме по-голям късмет да отгледаме мощно потомство български футболисти, които да се състезават в националния тим. Единственото, което не ми харесва, е привличането на безпределно доста чужденци в тимовете. В огромните грандове останаха доста малко българи, които да се състезават ", сподели Кралев пред Канал 3.

" Корупцията и черното тото във футбола? За черно тото не ми се приказва, доста се спакулира с тази тематика! Изнасял съм лекции в 7-8 страни по тази тематика. Случаите с уредени мачове в тениса са повече от футбола. В България има един случай докладван за предходната година. Хайде да гледаме малко по-позитивно на това, което се случва в спорта ", добави министърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР