Спортният директор на Ювентус Кристиано Джунтоли ще се срещне скоро

...
Спортният директор на Ювентус Кристиано Джунтоли ще се срещне скоро
Коментари Харесай

Ювентус ще пазарува от Манчестър Сити

Спортният шеф на Ювентус Кристиано Джунтоли ще се срещне скоро с представители на Манчестър Сити, с цел да стартират разискването на януарската договорка за Калвин Филипс.

28-годишният англичанин наподобява ще напусне европейския клубен първенец през идващите месеци, откакто съвсем не играе през този сезон и има единствено 215 минути игра в осем мача.

Мениджърът Пеп Гуардиола неотдавна призна пред медиите, че не го " виждам в моя тим ".

Ювентус се оглежда за завладяващи варианти на трансферния пазар и смята Филипс като алтернатива за подсилване на халфовата линия на състава на Масимилиано Алегри, в която липсват осъдените Пол Погба и Николо Фаджоли.

" Гадзета дело Спорт " оповестява, че шефът на Ювентус Джунтоли е подготвен да се срещне с сътрудниците си от Манчестър Сити, евентуално по време или след пътуването им до Саудитска Арабия за Световното клубно състезание, с цел да стартират договаряния за Филипс.

" Старата госпожа " се надява да подпише с британския полузащитник шестмесечен контракт чартърен с алтернатива за закупуване, което ще им разреши да създадат прехвърлянето постояннен през лятото, в случай че си обезпечат класиране в Шампионската лига.

Филипс наподобява към този момент е склонен за прекосяване в отбора от Торино, само че също по този начин притегли вниманието на разнообразни клубове от Висшата лига като Нюкасъл и Тотнъм.
 Дамян Йорданов с основен принос при победа над Ювентус
Дамян Йорданов с основен принос при победа над Ювентус

Лацио U19 се класира за четвъртфиналите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР