Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета обяви кой ще е

...
Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета обяви кой ще е
Коментари Харесай

Директор обяви кой ще е новият треньор на ЦСКА-София, изборът е изненадващ

Спортният шеф на ЦСКА-София Кристиано Джарета разгласи кой ще е новият треньор на алените. В изявление за Българска национална телевизия той сподели, че ще се гласоподава доверие на Милош Крушчич - доскорошен асистент на Люпко Петрович.

" Знам, че всички чакат да научат кой ще бъде идващият треньор на тима. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше помощник на Петрович и има нужните умения, с цел да води отбора. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички значими решения идват от него ", сподели Джарета.

" Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не значи, че предаваме сезона и нямаме упоритости до края на шампионата ", добави италианецът.

" Решението за Николай Бодуров също е на Гриша Ганчев. Нещо се случи сред тях и поради това футболистът не играе ", изясни Джарета.

" Люпко Петрович самичък напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си капацитет под негово управление. Някои от играчите занапред навлизат във форма. Може би с друг метод към тези играчи нещата ще се случат ", продължи шефът в клуба от " Армията ".

" Не сме влизали в контакт с Любослав Пенев. Това са спекулации. Аз сигурно нямам треньорски упоритости. Достатъчно са ми уговорките ", добави Кристиано Джарета.
efbet Лига 12 кръг, събота 5 октомври  ЦСКА-София 4:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР