Спортният директор на Наполи Кристиано Гинтоли заяви, че Ювентус не

...
Спортният директор на Наполи Кристиано Гинтоли заяви, че Ювентус не
Коментари Харесай

Директор на Наполи: Ювентус няма интерес към Милик

Спортният шеф на Наполи Кристиано Гинтоли съобщи, че Ювентус не се интересува от нападателя на отбора Аркадиуш Милик, чийто контракт изтича през идващото лято. Въпреки това, той удостовери, че за момента полякът е по-вероятно да напусне “Сан Паоло”, в сравнение с да продължи да носи екипа на тима.

“Доколкото знам, Ювентус няма никакъв интерес към Милик, само че няма да бъда сюрпризиран, в случай че въпреки всичко има подобен, тъй като той е доста надарен нападател. Той не е подновявал контракта си, тъй че не е шокиращо, че има доста огромни клубове, които биха желали да го имат. Дали Милик е по-близо до овакантяване, в сравнение с до нов договор? В момента - да”, призна Гинтоли пред “Скай Спорт Италия”, като разяснява също по този начин и обстановката към трансферната цел на “партенопеите” Виктор Осимен от Лил, както и тази към халфа на отбора Алан.
Napoli Director of Sport Cristiano Giuntoli on interest in Milik: “I haven’t seen an interest from Juventus in him. He hasn’t renewed and naturally he has interest from top clubs, I’m not surprised that he has suitors. Right now he is closer to leaving than he is to signing on.”
— Alpine Coyote (@alpinecoyote) July 8, 2020 “Осимен е доста забавно момче. Нямаме съглашение нито с него, нито с Лил. Той посети града, с цел да види дали ще му хареса. Ние се интересуваме от него дружно с доста други клубове. Честно казано, трансферният пазар е доста спокоен сега. Усеща се повече като ранния май, а не юли. Затова сме тихи както с входящите, по този начин и с изходящите прехвърляния. Преговаряме за нови контракти и се надяваме да ги официализираме скоро. Ако Алан е в добра форма, то тогава няма подозрения в неговите качества. Той имаше много физически проблеми през последната година. Нищо съществено, само че имаше голям брой дребни проблеми. Кризата може да навреди на цената на много футболисти, само че не и на такива като Алан”, добави шефът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР