Спортният директор на Монтана Михаил Мадански остана изключително доволен от

...
Спортният директор на Монтана Михаил Мадански остана изключително доволен от
Коментари Харесай

Мадански: Отличен жребий! Едно е да пътуваш до Разград за нищо, друго е да приемеш Левски у дома

Спортният шеф на Монтана Михаил Мадански остана извънредно удовлетворен от жребия за 1/8-финалите в шампионата за Купата на България. Доцентът от НСА призна, че в случай че отборът му успее да одобри Левски на своя освежен стадион “Огоста”, ще се получи същински празник за града.

“Ако би трябвало да бъда прям, желаех сходен чоп - да бъдем хазаин на някой от водачите в българския футбол. В Монтана не се е играл футбол от две години. Ако може до тогава новият терен да бъде подготвен и да приемем Левски вкъщи, ще бъде същински празник за хората. Какво по-добро предизвикателство от това?”, удовлетворен бе Мадански.

“Преди две години победихме Левски, само че ние бяхме по-силни тогава, а и “сините” в този момент са с съсловия над оня тим, който бяха. Пак ще кажа, извънредно удовлетворени сме от жребия. Едно е да пътуваш до Разград за нищо, да те потрошат от пердах и да загубиш пари, друго е да домакинстваш на Левски”, добави още шефът на Монтана.
 Жребий за 1/8 финалите на Купа България @@@ “Цели не сме разгласявали. Нашите цели сега са други. Най-важното е да оправим стадиона и да стартираме да играем още веднъж вкъщи. Губи се смисъл да сме в елита, а да играем на непознати места. Освен това се хвърлиха толкоз доста ненужни средства. Влизането ни в Първа лига е директно обвързвано с ремонта на стадиона”, приключи Мадански.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР