Спортният директор на Локомотив (Пд) Георги Иванов-Гонзо обвини футболния съюз

...
Спортният директор на Локомотив (Пд) Георги Иванов-Гонзо обвини футболния съюз
Коментари Харесай

Гонзо обвини БФС за два провалени трансфера на "Локо"

Спортният шеф на " Локомотив " (Пд) Георги Иванов-Гонзо упрекна футболния съюз за неосъществените прехвърляния на Джордан Греъм и Силвен Десландес. Пловдивският клуб контракти привличането на двамата чартърен от британския " Уулвърхемптън ", само че по този начин и не съумя да ги картотекира и се наложи те да се върнат в Англия по гледище на клуба им, който приключи договорите с " Локомотив ".

" Не можахме да ги картотекираме по време на трансферния прозорец по виновност на БФС. Техните ТМС (трансферни системни) мениджъри не съумяха в период да записват играчите и двамата останаха без права да се състезават за " Локомотив ". Съжаляваме, че двама положителни футболисти си отидоха и не можахме да ги употребяваме. " Локомотив " е най-потърпевш от обстановката. Водихме каузи, само че УЕФА не позволи да ги картотекираме поради грешката на футболния съюз. " Локомотив " качва всички нужни документи на играчите в границите на трансферния прозорец. От БФС, и в частност ТМС мениджърите, изпуснаха периода и не записаха Джордан и Силвен. Oт " Локомотив " направихме опит по правосъден метод да ги картотекираме, наехме юрист, само че не получихме позволение ", изясни Иванов пред уеб страницата на пловдивския клуб.

Той добави, че Греъм може въпреки всичко да бъде притеглен чартърен след 1 януари 2020 година, само че предстоели нови договаряния.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР