Спортният директор на Ботев Адалберт Зафиров хвърли малко светлина върху

...
Спортният директор на Ботев Адалберт Зафиров хвърли малко светлина върху
Коментари Харесай

Адалберт Зафиров: Скоро трябва да започне работата по стадиона

Спортният шеф на Ботев Адалберт Зафиров хвърли малко светлина върху тематиката, която вълнува всички почитатели на клуба – реконструкцията на стадион „ Христо Ботев “. По думите му, скоро би трябвало да стартира същинската работа по строителството на оборудването.

„ Не съм осведомен по кое време ще стартират ремонтните действия на „ Христо Ботев “, вършат се първите стъпки. Доколкото знам, би трябвало да се вземе един акт, което би трябвало да стане в скоро време и ще се започва работа. Това знам, не мога да ви кажа повече по този въпрос “, съобщи Зафиров пред “Диема”.

В момента „ канарчетата “ малко изостават от борбата за квота в Европа посредством класирането в Първа лига, само че имат всички шансове да се доберат до нея посредством Купата на България, където са на четвъртфинал с Черно море. Зафиров разкри, че това е една от задачите пред тима.

„ Да се надяваме, че ще играем в Европа. За нас прекосяването през Купата е постижима цел за влизане в групите на Лига Европа и се надявам да минем през това “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР