Спортният директор на Байерн Мюнхен - Хасан Салихамиджич, говори след

...
Спортният директор на Байерн Мюнхен - Хасан Салихамиджич, говори след
Коментари Харесай

Салихамиджич: Изненадващо е, че може да не спечелим нито един трофей

Спортният шеф на Байерн Мюнхен - Хасан Салихамиджич, приказва след загубата с 1:3 от Република България Лайпциг на " Алианц Арена ". Баварците може да изгубят купата, в случай че Борусия Дортмунд завоюва идващите си два мача в Бундеслигата. 

" Винаги съм предпочитал да държим  ориста в личните си ръце, само че това към този момент не е по този начин. Сега би трябвало да се надяваме, да стискаме палци на други тимове, а и да спечелим мача си идната седмица. Бях оптимист. Тренирахме доста добре през седмицата, имаше активност и се подобрявахме. Направихме доста позитивни неща през седмицата, само че след първия половин час не показахме нищо. Беше разочароващо ", стартира Салихамиджич. 

Шефът на баварците се върна и на отстраняването на Юлиан Нагелсман. " Обмисляхме го от много време и бяхме на мнение, че би трябвало да действаме. Томас Тухел се нуждае да направи подготовка с тима и тогава всичко ще бъде по-добре. Като забележим какъв тим имахме преди началото на сезона, а в този момент да не спечелим и един трофей - за мен е много изненадващо ". 

" Всичките ни решения бяха взети съгласно нашите визии и за положителното на Байерн. Върша работата си 24/7 и постоянно се пробвам да давам най-хубавото от себе си ", сподели още Брацо. 

Спортният шеф на Байерн разяснява и представянето на халфа Конрад Лаймер, който по всичко наподобява, че ще премине в клуба през лятото със свободен трансфер от Лайпциг. " Той изигра доста мощен мач. Не приказвам за футболисти на други тимове. Той ще е свободен сътрудник от 1 юли ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР