Спортните канали на А1 ще излъчват на живо всички мачове

...
Спортните канали на А1 ще излъчват на живо всички мачове
Коментари Харесай

Каналите МAX Sport ще излъчват на живо мачовете на волейболните националки от световното първенство



Спортните канали на А1 ще излъчват онлайн всички мачове на женския ни народен тим на международното състезание по волейбол в Япония. Момичетата на треньора Иван Петков попаднаха в сложна група дружно с тимовете на Италия, Куба, Турция, Китай и Канада.

Българските състезателки стартират своето присъединяване в събота против мощния отбор на Италия. Мачът ще се излъчва непосредствено по MAX Sport 2. На същата периодичност в неделя е и вторият дуел на българките – той ще бъде против Куба, а началото е 10:10 часа.

През идната седмица спортните канали на А1 ще излъчат и останалите 3 дуела на България от първия стадий на международното състезание. Отново MAX Sport 2 ще предава първите два от тях – във вторник от 10:10 часа против Турция и в сряда от 13:20 часа против Китай. Последната среща за девойките на треньора Иван Петков ще е против Канада. Тя ще бъде в четвъртък от 7:40 часа и ще се излъчва директно по MAX Sport 1.

Общо 24 тима се класираха за международното състезание по волейбол за дами, което ще се организира в Япония от 29 септември до 20 октомври. В първата фаза националните селекции са разграничени в 4 групи от по 6 тима. Първите 4 от тях не престават напред, където ще мерят сили в 2 групи от по 8 тима. Третата стъпка от шампионата ще сплоти отборите, заели първите 3 места във всяка от двете групи. Те ще образуват 2 финални потока от по 3 тима, като първите два от всеки от тях ще играят „ на кръст” полуфинали за установяване на финалистите в конкуренцията. Новият международен първенец ще бъде избран на 20 октомври, а MAX Sport ще следи онлайн борбата за купата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР