Спортистът следва да заплати обезщетение на потърпевшата в размер на

...
Спортистът следва да заплати обезщетение на потърпевшата в размер на
Коментари Харесай

Бившият футболист на Барселона Дани Алвеш бе осъден на 4 г. и 6 м...

Спортистът следва да заплати обезщетение на пострадалата в размер на 150 000 евро. 

 

" Съдът смята, че е потвърдено, че жертвата не е дала единодушие и че има доказателства, в допълнение към показанията на ищеца, които да смятат изнасилването за потвърдено ", се отбелязва в известието на съда.

Бившият футболист поддържа тезата, че половият контакт е бил по взаимно единодушие. Прокуратурата изиска девет години затвор.

 

Алвеш има опция да апелира присъдата пред апелативния съд.

 

Събитията се случиха на 30 декември 2022 година в нощен клуб в Барселона, а през януари 2023-а футболистът е арестуван под стража без право на гаранция.

40-годишният Алвеш се е състезавал за мексиканския клуб Пумас, бразилските Баия и Сао Пауло, италианските Ювентус, френския ПСЖ, испанските Севиля и Барселона. Десният халф-бек е един от най-популярните футболисти в историята с 43 извоювани трофея. Той стана шест пъти първенец на Испания, два пъти първенец на Франция, първенец на Италия, три пъти завоюва Шампионската лига, два пъти Купата на УЕФА и три пъти Суперкупата на УЕФА. 

 

Като част от националния тим на Бразилия спортистът завоюва по два пъти Купата на Конфедерациите (2009, 2013) и Купата на Америка (2007, 2019), а също по този начин стана олимпийски първенец (2021).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР