Спортист №1 на България Александър Везенков има голяма вероятност да

...
Спортист №1 на България Александър Везенков има голяма вероятност да
Коментари Харесай

Слух праща Везенков в друг отбор

Спортист №1 на България Александър Везенков има огромна възможност да смени тима в НБА. Това твърди парещ слух, който обикаля баскетболните среди в Америка. 

Интерес към 28-годишния българин има от страна на Бруклин Нетс. Според информациите може да има замяна сред „ мрежите “ и Сакраменто Кингс. От „ кралете “ в посока Ню Йорк ще потеглят Александър Везенков и гардовете Крис Дуарте и Девиън Мичъл, до момента в който Бруклин ще прати в Калифорния крилото Камерън Джонсън.
От лятото треньор на Бруклин Нетс ще бъде Жорди Фернандес, който през този сезон беше помощник на Майк Браун в Сакраменто Кингс. Испанският експерт има афинитет към европейския баскетбол и постоянно беше пращан от „ кралете “ да гледа изявите на Везенков с екипа на Олимпиакос. Фернандес има персонални усещания за качествата на българина и чудесно знае по какъв начин може да ги употребява в новия си тим.

Както е известно, Александър Везенков изигра първия си сезон за Сакраменто Кингс в Лигата на извънземните, само че не се радваше на доста шансове от треньора на Майк Браун. Зрителите останаха с усещане, че наставникът няма доверие на българина и изобщо не е желал привличането му в тима.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР