Споровете и разногласията неизменно възникват между двама души, но не

...
Споровете и разногласията неизменно възникват между двама души, но не
Коментари Харесай

Съвет: Пробвайте да решите проблемите, преди да се разделите

Споровете и различията непроменяемо пораждат сред двама души, само че не всички от тях изискват радикални ограничения като  спиране на връзките и дефинитивна разлъка. Експертите предлагат да се опитаме да изправим грешките и да си дадем втори късмет.
Повечето от компликациите и проблемите могат да бъдат решени посредством договаряния и обикновено предпочитание да се срещнем по средата. За страдание някои двойки се разделят в разгара на спора. Някой гордо се цупи, фокусирайки се върху негодуванието си, а различен показва в страсти всичко, което е „ кипнало и насъбрано “. И едвам след раздялата сътрудниците осъзнават какъв брой е значимо да се спогодят, да преиграят обстановката и да запазят връзката. Ето най-честите аргументи за спорове в една двойка и методите за тяхното разрешаване.
Домашни кавги
Партньорът ви се е оплакал, вие не сте го разбрали, обидили сте  се и прочувственото обостряне на абсурда е реалност. Именно това държание не разрешава на човек умерено и рационално да гледа на протичащото се и обстановката поема неконтролируеми обрати. В този случай е значимо да не кавате всичко с нараснал звук - обяснете умерено какво ви тормози. И в случай че не ви чуят, направете си отмора и оставете колегата да разбере и усети всичко, а по-късно се върнете със спокоен диалог на тази тематика.
Желание да измененията колегата
По време на кавгата не сте стигнали до консесус и сътрудникът не се е съгласил с обстоятелството, че е сбъркал. За страдание, дамите и мъжете във връзките постоянно се заблуждават, защото имат вяра, че тяхната позиция е вярна, а вторият участник във връзката е задължен да я одобри. Това, обаче, надалеч не е по този начин - би трябвало да разберете и приемете света на колегата си. С всичките му дефекти. Той може да мисли, да прави, да се усеща не по този начин, както вие желаете. Истинското схващане е, когато приемете сътрудник с целия му свят, без да се пробвате да го преправяте.
Трудности в половата сфера
Най-важното в секса, както и в връзките като цяло, е да не мълчите. Партньорът ви не може да разбере кое е най-подходящо за вас. Бъдете по-смели в личните си стремежи. В същото време дайте пространство на колегата си за неговите стремежи и мечти. Липсата на секс е най-честият проблем при двойките с дълга история. И в случай че желаете да бъдете дружно, би трябвало да се съберете и да обсъдите проблемите, а не да ги премълчавате, като по този метод утежнявате обстановката.
Конфликти, свързани с дете
Този проблем внася безкрайни кавги във вашия взаимен живот. Психолозите споделят, че родителите никога не би трябвало да трансферират проблемите от персоналните връзки на децата си. Друг значим миг във възпитанието е, че родителите работят дружно и не употребяват детето като мотив, с цел да потвърдят нещо на колегата.
Финансови разногласия
Всички финансови разногласия при двойкара са разрешими, само че те изискват договаряния и определяне на редица правила, които ще контролират тази област от взаимния им живот. Има няколко варианти за поддържане на фамилен бюджет и след разискване на всички значими точки можете да изберете подобаващата за вас алтернатива, която да дава отговор на всички заинтригувани страни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР