Според съобщението на Белия дом Байдън е подчертал трайния ангажимент

...
Според съобщението на Белия дом Байдън е подчертал трайния ангажимент
Коментари Харесай

Байдън е обещал на Зеленски бързо предоставяне на помощ

Според известието на Белия дом Байдън е подчертал " трайния ангажимент " на Америка към Украйна и е декларирал, че тя " бързо ще даде обилни нови пакети за помощ в региона на сигурността, с цел да отговори на неотложните потребности на Украйна от бойни дейности и противовъздушна защита ". 

 

Очаква се Сенатът да прегледа във вторник мярката на стойност 61 милиарда $, която предходната седмица беше утвърдена от Камарата на представителите.

 

Зеленски, пишейки в приложението за известия Teлеграм, съобщи, че в диалога е отбелязал ролята на ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън и водача на малцинството в Камарата на представителите Хаким Джефрис за обезпечаването на приемането на законопроекта за огромна военна помощ за Украйна.

 

Той също по този начин разказал на Байдън за " съветския въздушен гнет посредством хиляди ракети, безпилотни самолети и бомби " и откроил по-специално удара по телевизионна кула във втория по величина украински град Харков, който е бил нанесен минути преди диалога им.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР