Според разказа на автора на видеото, инцидентът е станал недалеч

...
Според разказа на автора на видеото, инцидентът е станал недалеч
Коментари Харесай

Страстна двойка се впусна в сексуални ласки на мост посред бял ден, блокираха движението

Според описа на създателя на видеото, случаят е станал близо до учебно заведение в град Районг в Тайланд. След като фрагментите бяха оповестени в мрежата, локалните служители на реда са се заели да открият двойката любовчии, написа " Мирър ". " Какво мощно предпочитание и пристрастеност би трябвало да чувстваш, с цел да правиш секс непосредствено на мръсния асфалт и то под пороен дъжд? ", задава въпрос създателят на видеото Прасонг Пумхуайрод. Именно той забелязал любовниците, когато желал да премине през моста. Според думите на очевидеца, в този миг към стълбите се събрали много хора и се получило запушване.



Пумхуайрод снимал случката от всички ракурси, само че съдейки по фрагментите, той се е страхувал да не попречи на влюбените и на видеото са попаднали единствено краката им, а също по този начин кратковременен миг от тяхната фамилиарност.



Представител на локалната полиция е декларирал, че се организира инспекция, в хода на която управляващите ще се опитат да открият нарушителите. Глоба ги заплашва, в случай че те бъдат разпознати.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР