Според проучване на pCloud, Instagram е най-инвазивното приложение, използвано ежедневно. Това

...
Според проучване на pCloud, Instagram е най-инвазивното приложение, използвано ежедневно. Това
Коментари Харесай

Instagram споделя 79% от личните ви данни

Според изследване на pCloud, Instagram е най-инвазивното приложение, употребявано всекидневно. Това приложение на компанията Фейсбук, съгласно проучването, споделя невероятните 79% от персоналната информация на потребителите с други компании, в това число информация за покупки, персонална информация и история на сърфиране.

Той също Instagram употребява 86% от данните, с цел да демонстрира на потребителите подобаващи реклами от името на други и да продава повече артикули.

Като позитивен образец, проучването на PCloud дава Signal, Clubhouse и Netflix, които не споделят тези данни с трети страни или просто не ги употребяват за маркетинг.

PCloud изследва данните въз основа на новата политика за дискретност в Apple App Store. „ Не е чудно, че във вашата емисия има толкоз доста разпространявано наличие. „ С повече от милиард дейни консуматори на месец е обезпокоително, че Instagram е център за шерване на толкоз доста потребителски данни, а потребителите дори не са осведомени с това “, се споделя в обява в блога на pCloud.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР