Според проекта за невинност в Илинойс, куршуми, насочени към автомобила

...
Според проекта за невинност в Илинойс, куршуми, насочени към автомобила
Коментари Харесай

Мъж излиза на свобода от затвора 35 години след неправомерна присъда за убийството на момче

Според плана за непорочност в Илинойс, патрони, ориентирани към автомобила му, са поразили шестгодишния Деметриъс Кембъл и майка му Валери Кембъл. Деметриус се поддаде на пострадванията си.

Офисът на държавния прокурор приветства освобождението на господин Бийлс – второто най-дълго непозволено отнемане от независимост в историята на Илинойс – като „ забележителна стъпка към справедливостта “.

„ Това непозволено наказание съставлява тежка правосъдна неточност освен за господин Бийлс, само че и за жертвата и фамилията им, на които е отказано същинско правораздаване в продължение на десетилетия “, се споделя в изказване на службата.

„ Случаят на Г-н Бийлс акцентира сериозната нужда от тази работа, защото Службата се стреми да възвърне вярата в системата на наказателното правораздаване и да подсигурява, че правораздаването се раздава с честност и правдивост. “

Г-н Бийлс беше наказан основно въз основа на показанията на Валери Кембъл, която го разпознава като стрелеца, макар че не му бяха пок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР