Според мен няма момиче, което от време на време да

...
Според мен няма момиче, което от време на време да
Коментари Харесай

Момичешки тайни: Пет места където можем да получим адекватни шивашки услуги

Според мен няма момиче, което понякога да няма потребност от шивашки услуги. Предизвикателствата, с които се сблъскваме, са от всевъзможен темперамент – промяна на дължината на новия ни панталон или пола,  стесняване или разпределяне на колана на обичана дреха, промяна на ципа са все неща, с които не всяка от нас може да се оправи сама. 
 В подобен миг постоянно е добре да си наясно към кого да се обърнеш. Лично аз постоянно нуждая се от сходни услуги и не постоянно знам към кого да се обърна. Доскоро в дрешника ми висеше един зимен панталон, който имаше потребност от промяна на дължината, само че аз все не намирах време за него или към кого да се обърна. Напълно несъответстващо отхвърлих предлагането на девойките от магазина да го поправят, а по-късно съвсем три години не се погрижих за него.
 Проблемът е не е единствено в неналичието на задоволително време, а в дефицита на ателиета за шивашки услуги или най-малкото в недостига на информация за тях.
 Точно по тази причина взех решение, че ще е от изгода за всички да споделя адресите на всички ателиета, които знам или общително бях ориентирана от приятелки в София.
 Надявам се да са ви от изгода:
 1.Ул. „ Рачо Димчев ” 2 на ъгъла с бул. „ Георги С. Раковски ”
 2.Ул. „ Доспат ” 45 – сред бул. „ Витоша ” и ул. „ Баба Неделя ”
 3.Ул. „ Бяло Море ” 1 на ъгъла с бул. „ Княз Александър Дондуков ”
 4.Ул. „ Сан Стефано ” 19 на ъгъла с ул. „ Шипка ”
 5.Ул. „ Васил Априлов “ 24 и ул. „ Шейново “ 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР