Според китайския астрологичен календар 2022-ра е годината на Водния Тигър,

...
Според китайския астрологичен календар 2022-ра е годината на Водния Тигър,
Коментари Харесай

На 1-ви февруари започва годината на Водния Тигър. Очаквайте всичко и бъдете предпазливи

Според китайския астрологичен календар 2022-ра е годината на Водния Тигър, която стартира на 1 февруари 2022 година и приключва на 22 януари 2023 година

Черният цвят е обвързван с водния детайл съгласно китайския хороскоп, затова можем да кажем, че 2022 година е годината на Черния Воден Тигър. Хората, родени през 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 и 2022 година, се считат за доста смели и мощни. Тигърът (третият знак в цикъла на китайския зодиак) е непредсказуем и недостижим, тъй че е доста евентуално нещо ненадейно може да ни се случи през новата 2022 година.

Годината на Водния Тигър носи огромни и трагични промени и провокации, които ще нарушат реда в живота на зодиите. Годината ще бъде бурна и наситена със събития и множеството зодии ще се изкушат да се впуснат във всевъзможни рискови обстановки.

2022 година е началото на Водния цикъл, тъй че идващите години ще донесат шанс, благополучие и здраве на доста от зодиите, само че и доста решаващи моменти в живота на родените под знаците Маймуна и Змия.

Лесен метод да разберете по какъв начин силата на водната буря ще ви повлияе тази година е да се замислите каква е била 2021-ва за всеки от нас: 2021 подхожда на металната сила, затова в случай че през година сте нямали шанс, евентуално ще имате в този момент (и обратното).

2022-ра е годината на Водния Тигър Ян – типологията на Тигъра съдържа повече дърва, огън и по-малко земя. Водата и дърветата се допълват взаимно, защото дървесината се нуждае от вода, която подхранва и обезпечава нейния напредък.

Доминирането на водния детайл ще се усети през цялата година, което значи, че идващите 12 месеца ще са изпълнени с доста обрати и всевъзможни непредсказуеми събития. Съюзници на Тигъра са Кучето и Конят, а Маймуната и Змията са негови врагове – ето за какво родените в годините на Змията и Маймуната могат да срещнат компликации и спорове през 2022 година

Ето какво да чакаме от 2022 съгласно китайския хороскоп:

2022 съгласно Фън Шуй

В Китай и други елементи на Далечния изток Тигърът се счита за цар на зверовете. Той се свързва с кралските особи, а също и с власт и шанс.

Късметлийските цветове на 2022: зелено – от дървесния детайл, и черно – от водния детайл. Червеното и жълтото също се смятат за щастливи цветове в годината на Тигъра.

Късметлийски камъни: сапфир и лунен камък.

Брак

Годината на Водния Тигър ви стимулира да слушате сърцето си и да приемате съществено любовните въпроси. За необвързаните 2022 година е подобаващият миг за намиране на сродна душа и подписване на брак. Бъдете обаче деликатни, когато определяте датата на сватбата си, изключително сред февруари и май.

Щастливите месеци за брак през 2022 са: юни, август, септември.

Любов и семейство

Цялата 2022 година ще бъде под знака на любовта и романтиката. Лоялността и пристрастеността в сантименталните връзки ще бъдат преди всичко.

Семейните връзки ще се заздравят и двойките, които живеят дружно от известно време, в последна сметка ще решат да формализират връзката си, като се оженят. Китайските прогнози за 2022 година във връзка с фамилния живот са доста удобни, тъй като Тигърът е животно, което избира да живее в огромно и обединено семейство, като се отнася към дребните си с грижи и внимание.

Бебе

Тези, които възнамеряват бебе, ще реализиран триумф евентуално през месеците от февруари до април. Децата, родени през май 2022 година, ще имат прекрасен и трогателен живот. Те ще имат шанс и ще могат да оказват помощ на други хора през живота си. Бебетата, родени през юли, ще се радват на независимост и ще имат елементарен, спокоен живот, без произшествия. Родените през октомври ще имат огромен триумф в кариерата и ще основат щастливи фамилии.

Децата, родени в годината на Тигъра, ще проявят доста любознание, разпоредителност и огромно предпочитание за учене. Но родителите не трябва да не помнят да им дават уроци по дисциплинираност и неизменност, защото децата ще желаят да стартират доста неща едновременно, без да завършват нито едно.

Кариера

Китайският хороскоп демонстрира, че през 2022 година ще се появят нови водачи в региона на бизнеса и политиката. Тези хора, макар международната икономическа рецесия или евентуално заради нея, могат да реализират оптимален триумф за своя бизнес и компании, като ги повдигнат на по-високо равнище. Това няма да е по никакъв начин елементарно и ще бъде предшествано от голям брой спорове на ползи, бойкот и неодобрение, само че в последна сметка напъните им ще бъдат възнаградени. За тези, които възнамеряват да сменят работата си, годината на Водния Тигър е подобаващият интервал.

Въпреки че парите ще идват елементарно в джоба ви, целесъобразно е да спестявате за черни дни, вместо да съжалявате по-късно. Повечето зодии би трябвало да наблюдават добре разноските си, изключително през първите месеци на годината. На търсещите работа ще бъдат препоръчани доста благоприятни условия за работа с доходоносна заплата. Вашата креативност и просветеност ще ви обезпечат работа и ще ви повдигнат на по-високо равнище.

Най-добрите месеци за замогване: През 2022 година тайната не е да намалите разноските си, а да увеличите бюджета си и да пренасочите спомагателните си пари към вложения. Бавно, само че несъмнено до края на годината ще съберете впечатляващо положение. Най-добрите месеци за вложения и печелене на повече пари са септември и ноември.

Здраве

2022-ра е годината на схващане на тялото, медитация и вътрешно съзряване, година, която усилва връзката със личното ви тяло и започване на здравословни привички. Свободното време, времето за релаксация и грижата за тялото са гаранция за положително физическо положение и сила.

Китайският хороскоп за 2022 година ви поучава да бъдете деликатни, да водите уравновесен метод на живот и да обръщате внимание на сигналите, които тялото ви изпраща.

Източник: Edna.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР