Според китайски медици европейските им колеги повтарят грешките, извършени в

...
Според китайски медици европейските им колеги повтарят грешките, извършени в
Коментари Харесай

Медици от Ухан: Европа повтаря китайските грешки в борбата с COVID-19

Според китайски медици европейските им сътрудници повтарят грешките, осъществени в битката с новия ковид в град Ухан, откъдето потегли пандемията. Това обявиха експерти от Ухан на конференция, заяви организация Блумбърг, представена от ТАСС.

На първо място се показва, че не са задоволително предпазени медицинските чиновници, контактуващи всеки ден със инфектирани хора - най-вече оториноларинголозите. По данни на Блумбърг дефицитът на защитни средства и неразбирането на естеството на ковид са станали причина в Китай още през първите седмици да се разболеят хиляди чиновници от опазването на здравето. Най-малко 46 от тях са умряли.

Китай рапортува единствено 21 нови случая на ковид за денонощие

Освен това китайските лекари напомнили, че би трябвало да се вършат допустимо максимален брой проби, тъй като заболяването постоянно протича в лека форма или без признаци. Навременното тестване за ковид е станало съгласно тях един тип индикатор за компетентността на националните държавни управления и системи за опазване на здравето.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР