Според кандидата на биологическите науки, фитотерапевтът Михаил Лущик, ефективен метод

...
Според кандидата на биологическите науки, фитотерапевтът Михаил Лущик, ефективен метод
Коментари Харесай

Традиционна наша подправка ускорява възстановяването от COVID-19

Според претендента на биологическите науки, фитотерапевтът Михаил Лущик, ефикасен способ за възобновяване на организма след коронавирусна зараза може да се окаже прибавянето на пикантен пипер в храната, написа zdrave.to.

“Хората, преболедували COVID-19, постоянно се оплакват от мощна изнемощялост. Процесът на възобновяване може да се форсира като добавяте в храната си по малко пикантен пипер: той ускорява кръвообращението и по този метод извежда нездравословните токсини”, разяснява експертът.
 Традиционна наша фалшификация форсира възобновяване от COVID-19

Фитотерапевтът още отбелязва, че след инфекцията в организма остават огромни увреждания по клетката, съхраняващи се в нейните разнообразни структури. За възобновяване на имунитета би трябвало да се стремите да изчиствате тъканите от този “боклук”, тъй като това провокира отмалялост и уязвимост в още неукрепналия организъм.

Благодарение на лютивия пипер кръвообращението се засилва, процесът на изчистване се случва по-бързо, по тази причина, “когато индивидът се усеща още напълно слаб, лютивият пипер ще му помогне”.

В същото време, специалистът предизвестява, че хората с язва и с хемороиди не трябва да прекаляват с лютивото и пикантното, изобщо, за тях лютивият пипер е противопоказен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР