Според ГЕРБ скандалът с подслушванията от тази седмица се дължи

...
Според ГЕРБ скандалът с подслушванията от тази седмица се дължи
Коментари Харесай

ГЕРБ си обясни подслушванията с разбитата руска шпионска група

Според ГЕРБ абсурдът с подслушванията от тази седмица се дължи на разрушената през март проведена група за шпионаж в интерес на Русия. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на партията Даниел Митов и някогашния народен представител Тома Биков на брифинг в партийната централа. 

„ Ние също разбрахме от медиите, че службите напълно неотдавна бяха изслушани в НАТО по разкриването на шпионската мрежа, която действаше в България в интерес на Руската федерация. Дадена им е най-висока оценка. Очевидно президентът Радев и вътрешният министър Рашков не могат да простят на службите, че разкриха и разрушиха съветската шпионска мрежа. Нашата оценка е, че офанзивите против службите са точно поради това “, безапелационен е Митов.

Той настоя всички материали, в които става дума за използване на специфични разследващи средства спрямо политици, да бъдат показани. " След снощното изявление на служебния министър-председател Стефан Янев, разбрахме, че той бил научил от медиите, че били подслушвани политици. Той е министър-председател и е в положение да научи каква е истината “, уточни Митов. Впоред него етикетът на служебното държавно управление е " късмет за " Орешарски 2 ".

„ Атаката против службите явно е подбудена от нещо друго, а не тъй като там има някакви доста мистериозни подслушвания. Ние желаеме да знаем каква е истината. Ако законът е нарушен, тези, които са го нарушили, би трябвало да понесат отговорност. Служебният министър-председател може да направи това и да обясни каква е действителността “, добави Митов.

Бившият народен представител от ГЕРБ Тома Биков пък дефинира абсурда с подслушванията като " интензивно мероприятие ". " Тези хора могат да вършат единствено това и нищо друго, тъй като цялостен живот това вършат. От единия - прокурор във Възродителния развой...И в този момент има взаимоотношение сред Атанасов и Рашков. Че аз все едно съм в десети клас. Имам възприятието, че ще се явя на матура. От едната страна Рашков, от другата Атанасов, Жан Виденов потегля да прави партия, Янаки Стоилов е министър на правораздаването...Все едно съм в 10 клас... ", жегна се Биков. На журналистически въпрос на какъв брой години е бил през 1997 година, Биков отговори, че на 17-годишна възраст е бил на барикадата против тези политически опоненти.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР