Според ETF анализаторът Ерик Балчунас потенциалното одобрение на спот Биткойн

...
Според ETF анализаторът Ерик Балчунас потенциалното одобрение на спот Биткойн
Коментари Харесай

Биткойн ETF на BlackRock може да отключи богатство на стойност $30 трилиона

Според ETF анализаторът Ерик Балчунас евентуалното утвърждение на спот Биткойн ETF след заявката на Blackrock може да има доста влияние върху крипто промишлеността.

Балчунас допусна , че в случай че Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати утвърди спот Биткойн ETF, това би могло да отключи почти $30 трилион капитал за пазара на Биткойн.

Тази забележителна сума съставлява активите, следени от финансови съветници в Съединени американски щати, които се интересуват от придобиване на експозиция към Биткойн посредством контролиран борсово търгуван фонд.

Балчунас изясни, че форматът на ETF е желан от бейби бумърите и финансовите съветници, когато става въпрос за техните капиталови желания.

Заявлението на Blackrock за спот ETF за Биткойн породи оптимизъм на крипто пазара, като подтикна други огромни компании като ARK Investment, Valkyrie и Fidelity да подадат свои лични заявки за ETF за Биткойн.

Балчунас счита, че присъединяване на Blackrock, като максимален управител на активи в света, доста е нараснало вероятността за утвърждение на Биткойн спот ETF, като е повишило възможностите от 1% на 50%.

Той също по този начин означи, че стратегическият метод на Blackrock към подаването на заявките демонстрира тяхната убеденост в навигирането на регулаторните процеси.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР