Според британското разузнаване следващата фаза от войната в Украйна вероятно

...
Според британското разузнаване следващата фаза от войната в Украйна вероятно
Коментари Харесай

Британското разузнаване очаква война на изтощение в Украйна

Според английското разузнаване идната фаза от войната в Украйна евентуално ще е „ война на безсилие “ и ще продължи няколко месеца, съобщи Асошиейтед прес.

Висш чиновник от английската работа за национална сигурност осведоми през днешния ден кабинета на Борис Джонсън в миг, когато съветските войски засилват напъните си да открият надзор над източния украински район Донбас.

Превъзходството в броя на съветските войски „ единствено по себе си евентуално няма да е решаващо “ против ожесточената украинска опозиция, е декларирал служителят, представен от представител на премиера Борис Джонсън. Според специалиста по национална сигурност има признаци, че Русия не си е извлякла поука от неуспехите си в Северна Украйна. Има доказателства, че някои елементи работят без по-общ проект, а доста бойци и поделения отхвърлят да се бият, е отбелязал той.

Британският министър председател е споделил пред кабинета, че Украйна продължава да е в „ рискована “ позиция, тъй като съветският президент Владимир Путин е „ сърдит от загубите, само че е решен да реализира някаква победа, без значение от човешките жертви “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР