Според бившия министър на отбраната Велизар Шаламанов не е изненада

...
Според бившия министър на отбраната Велизар Шаламанов не е изненада
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: Кирил Петков е действал непублично по отношение помощта на Украйна - това е признание, че България много силно е завладяна от руската пета колона

Според някогашния министър на защитата Велизар Шаламанов не е изненада помощта на България за Украйна с оръжия и дизел. Ситуацията у нас осветлява трите най-големи казуса, уточни Шаламанов по bTV.
 
Първо, когато най-силният човек у нас - министър председателят се постанова да реализира такива значими цели не по обществен метод, демонстрира, че България доста мощно е превзета от съветската пета колона, институциите са пробити и това не разрешава на премиера да работи намерено.
 
На второ място - с разпускането на постоянното държавно управление на срещите взе участие президентът, който има радикално друга позиция. България по някакъв метод е блокирана да има постоянно държавно управление и да бъде деен член на НАТО, изброи Шаламанов.
 
По думите му би трябвало да е ясно, че приоритет №1 на България е да приключи съветския надзор върху българските институции.
 
Според него би трябвало доста бързо да вземем ясна позиция в поддръжка на Украйна, което е в наш интерес. Освен това би трябвало незабавно да се намерения и за превъоръжаването ни, акцентира Шаламанов.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР