Споразуменията бяха подписани по време на визита в Берлин на

...
Споразуменията бяха подписани по време на визита в Берлин на
Коментари Харесай

Германия и Индия подписаха споразумение за развитие на стойност 10 милиарда евро

Споразуменията бяха подписани по време на аудиенция в Берлин на премиера на Индия Нарендра Моди

Германия и Индия през днешния ден подписаха поредност от двустранни съглашения, фокусиращи се върху устойчивото развиване, които плануват южноазиатската страна да получи помощ на стойност 10 милиарда евро до 2030 година за усилване на използването на чиста сила, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Споразуменията бяха подписани по време на аудиенция в Берлин на премиера на Индия Нарендра Моди. Те обгръщат въпроси като техническа помощ за увеличение на използването на възобновима сила и водород, съкращаване на излъчванията на парникови газове, отбрана на биоразнообразието и възстановяване на потреблението на земеделската земя. Други области на съдействие са миграцията, нуклеарните проучвания и установяването на сигурни информационни канали сред двете държавни управления.

Шолц също по този начин предложения Индия, Индонезия, Сенегал и Република Южна Африка да участват на срещата на групата на седемте най-големи индустриализирани стопански системи в Германия в края на юни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР