Споразумение от съда поиска дрогираният шофьор, който два пъти прегази

...
Споразумение от съда поиска дрогираният шофьор, който два пъти прегази
Коментари Харесай

Шофьорът, прегазил два пъти жена в Самоков, поиска споразумение

Споразумение от съда изиска дрогираният водач, който два пъти прегази жена в Самоков. Ако това се случи, 24-годишният Виктор Делигълъбов може да получи по-ниска присъда от плануванаъа в закона. Споразумението бе поискано от юриста на младия мъж, заяви bTV.
Още по тематиката
Инцидентът стана на 12 юни 2020 година на ул. " Проф. Васил Захариев " в Самоков. Тогава Виктор Делигълъбов тръгнал обратно с автомобила си. След като един път блъснал служителката на синята зона, Делибъгов не схванал и я прегазил повторно, след което избягал от мястото. След бързи оперативно-издирвателни дейности джипът бил открит, а избягалият водач - арестуван.

49-годишната Недялка Джикова е със съществени увреждания и месеци наред е била сред живота и гибелта. Ако бъде подписано съглашение законът планува сред 3 и 10 години.

" Между 3 и 10 при съглашението е въпрос на договаряне, само че това е концепция, в случай че се реализира, в случай че не - по общия ред ще си разпитваме очевидци и по този начин, съобщи Христо Ботев, юрист на Виктор Делигълъбов. Без съглашение присъдата може да бъде от 3 до 12 години.

Потърпевшата Недялка Джикова и юристът й ще обсъдят предлагането за съглашение. Днес тя не се яви в съда. От дома си съобщи, че на този стадий не е склонна на сходна стъпка.

" Защото ми е предизвикал доста контузии, доста вреди ми е нанесъл и той ме е направил безусловно половин човек, няма и половин човек от това, което съм ", оплака се Джикова.

Това е млад, неузрял човек, прочувствен, не прави оценка съгласно мен последствията, които са настъпили вследствие на действието ", сподели юристът й Людмил Рангелов.

А подсъдимият изясни, че до момента не е имал опция да й се извини.

" Съжалявам за случилото се, ще си понеса следствията, за което ", сподели той.

На 28 май съдът ще заседава още веднъж по случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР