Спонтанно шествие се подготвя тази вечер в центъра на София. Шествието

...
Спонтанно шествие се подготвя тази вечер в центъра на София.
Шествието
Коментари Харесай

Спонтанно шествие в подкрепа на Украйна тази вечер в София |

Спонтанно шествие се приготвя довечера в центъра на София.

Шествието ще тръгне от площад " Независимост " в 18:30 ч.

Демонстрантите са недоволни от преформулирането на първичното решение на " Демократична България " за изпращане на военна помощ на Украйна. Вчера от " Продължаваме промяната ". Тази дефиниция е гъвкава и на процедура може и да не значи оръжия.

Българска социалистическа партия изрично заплаши, че излиза от държавното управление, в случай че България даде оръжия на Украйна. Демократична България, от своя страна, твърдо упорства да изпратим. " В сегашния миг Политическа партия ще води дейна политика за разговор сред Българска социалистическа партия и Демократична България, с цел да се обединим към единна позиция ", обясниха от " Продължаваме промяната ".

Шествието се приготвя в обществените мрежи. 

Това ще е третата проява в поддръжка на Украйна в София. Хиляди се събраха в завършек на март, с цел да осъдят съветската инвазия. .

Второто шествие се организира при започване на април. Въпреки дъжда тогава, събитието под надпис " Не сме неутрални! ", събра хиляди, и главното му искане беше изпращането на военно-отбранителна помощ за Украйна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР