Спокойна е обстановката и в трите палаткови лагера в центъра

...
Спокойна е обстановката и в трите палаткови лагера в центъра
Коментари Харесай

Недоволни от блокадите в София нанесоха голям удар на палаткаджиите

Спокойна е ситуацията и в трите палаткови лагера в центъра на София, увериха протестиращите. На Орлов мост за пренощувалите на място денят занапред стартира.

Лагерът се пробуди след 51-вата нощ на антиправителствени митинги, която протече с хепънинг концерт, от който е останало и графитно изображение на лика на премиера Бойко Борисов с надпис: "Оставка ", оповестява БНР.

За днешния ден изненадващи блокади на административни здания не се плануват. Такива най-вероятно няма да се провеждат и до знаковият за протестиращите 2-ри септември, когато след ваканцията ще стартира работа Народното събрание и би трябвало да се разбере ще събере ли ГЕРБ нужната поддръжка за плана си за нова Конституция.

Междувременно стана ясно, че подписката против блокадите, която се събира пред пилоните на НДК, краткотрайно е прекратена, тъй като към този момент са събрани задоволително подписи. Какви са по-нататъшните планове на уредниците, е допустимо да разберем в по-късните часове на деня.

Засега е ясно единствено, че гражданската стража, както я назовават от Движението, остава пред Румънското посолство, с цел да пази основното кръстовище на "Ситняково " от блокади.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР