СподелиВ позиция на Изпълнителното бюро (ИБ) на БСП се посочва,

...
СподелиВ позиция на Изпълнителното бюро (ИБ) на БСП се посочва,
Коментари Харесай

БСП за движението „Бузлуджа“: Чужди партии, стари лица, без нови идеи

Сподели
В позиция на Изпълнителното бюро (ИБ) на Българска социалистическа партия се показва, че вчерашната среща в НДК на тематика „ За бъдещето на Българска социалистическа партия и лявото “, проведена от ръководителя на Българска социалистическа партия – София Иван Таков и столични социалисти, е подправена. В позицията, публикувана от пресцентъра на Българска социалистическа партия, се показва, че става дума за „ непознати партии, остарели лица, без нови хрумвания “.

Вчера над 500 социалисти от цялата страна учредиха придвижване „ Бузлуджа “ в Българска социалистическа партия, а отпред на него застана ръководителят на Българска социалистическа партия – София Иван Таков.

В позицията на Българска социалистическа партия през днешния ден се показва, че информацията, че на срещата в НДК участват социалисти, членове на Българска социалистическа партия, е подправена. „ Мнозинството от участниците бяха ръководители и управления на други партии: АБВ, „ Движение 21 “, „ Изправи се.Бг “ и други, както и безпартийни хора “, показаха от Позитано 20.

„ Абсурдно е, членуващи в други партии, да провеждат придвижване вътре в Българска социалистическа партия. Нечленуващи в Българска социалистическа партия да желаят привикване на изключително съвещание на конгрес на Българска социалистическа партия. Това минава всевъзможни граници на политическата логичност и морал “, обявиха от Българска социалистическа партия.

„ Вместо предстоящите нови хрумвания за съвременна лява политика и нови лица, единствената вест, която тази среща създаде, е, че хора отвън Българска социалистическа партия желаят оставката на водача на партията. Нямаше никакви хрумвания за лява политика, а лицата бяха старите политици на прехода “, прибавиха от партията.

„ Претенциите за морална опция се разрушават на пух и прахуляк във обстоятелствата, а подписката на над 50 члена на Националния съвет също е подправена. В нея попадат имена на хора, които не са членове на Българска социалистическа партия. Има такива, които членуват в други партии. А някой от сякаш подписалите не знаят, че имената им попадат в този лист “, допълниха от Българска социалистическа партия.

От партията, представени от Българска телеграфна агенция, показаха още, че въпросът с водачеството в Българска социалистическа партия се взема решение само от членовете на партията на директен избор и подобен ще има в края на годината.

„ Призоваваме лявомислещите хора и всеки, който споделя устрема ни да се отстрани задкулисието, паралелната страна, зависимостите и кражбите, както вътре в партиите, по този начин и в страната, да ни поддържа като единствените, които не се прегърнахме с мафията, не ви излъгахме и предадохме “, обявиха още социалистите.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР