СподелиСлужебният премиер Димитър Главчев разпореди да бъде отменено приетото решение

...
СподелиСлужебният премиер Димитър Главчев разпореди да бъде отменено приетото решение
Коментари Харесай

ДЕБАТИ.БГ ви пита: Вярвате ли, че Димитър Главчев не е знаел за детската болница?

Сподели
Служебният министър председател Димитър Главчев разпореди да бъде анулирано признатото решение за основаване на Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Мама и Аз “ в София, откакто неправителствени организации, Обществения съвет за основаване на Национална детска болница и президентът Румен Радев насочиха остри рецензии за взетото решение. Първоначално Главчев отбрани решението, обяснявайки, че няма колизия сред двете лечебни заведения и че появяването на частна болница няма да попречва градежа на държаваната, който се бави повече от 15 години.

След като абсурдът избухна, Главчев разпореди решението на Министерски съвет да бъде анулирано и се закани да потърси отговорност, като даже заплаши здравния министър със счита.

„ Ако отчетът за анулация на решението не бъде подаден през днешния ден от министъра на опазването на здравето, министър председателят Главчев ще предложи на президента Румен Радев министърът на опазването на здравето Галя Кондева да бъде освободена от поста “, се споделя в позиция на Министерския съвет, публикувана до медиите.

В днешната ни анкета ви питаме: Вярвате ли, че министър председателят Димитър Главчев не е знаел за детската болница при гласуването ѝ?

Вярвате ли че Главчев не е знаел за детската болница?Вярвам на този човекНе имам вяра, че не е знаел какво гласоподава правителствотоЗа още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР