СподелиПоредна буря се насочва към Обединеното кралство с ветрове със

...
СподелиПоредна буря се насочва към Обединеното кралство с ветрове със
Коментари Харесай

Опасно време в цяла Великобритания заради бурята Иша

Сподели
Поредна стихия се насочва към Обединеното кралство с ветрове със скорост от 130 километра в час и съставлява заплаха за живота, предизвестиха синоптиците.

Приближаването на бурята Иша към този момент докара до издаване на сигнален оранжев код за мощен вятър за огромна част от Англия, Уелс, Северна Ирландия и Шотландия. Жълт код е публикуван за изобилен дъжд от дъжд. От метеорологичната работа споделиха, че има риск за живота в крайбрежните региони от огромни талази и летящи във въздуха парчета.

Най-силните ветрове се чакат през днешния ден вечерта и на следващия ден сутринта. Има огромна възможност от спиране на тока, което може да повлияе на сигнала на мобилните телефони в засегнатите региони, до момента в който доста пътища и мостове евентуално ще бъдат затворени. Очакват се закъснения и анулация на влакове и рейсове. Шофьорите са предизвестени да пътуват единствено, в случай че е безусловно неотложно.

„ Основното при тази стихия е, че тя ще засегне обширни региони на Англия “, сподели Ели Глейзър от английската метеорологична работа.

„ Доста постоянно виждаме стихии, които засягат северозападната или южната половина на Обединеното кралство, само че поради „ Иша “ е оповестено предизвестие за рисково време в цялата страна. Това се случва относително рядко “, добави Глейзър.

Бурята Иша е деветата, която връхлита Обединеното кралство от септември насам.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР