СподелиОт 4 декември на всички граничните пунктове при напускане или

...
СподелиОт 4 декември на всички граничните пунктове при напускане или
Коментари Харесай

На всички ГКПП у нас: Проверяват шофьорите за неплатени глоби

Сподели
От 4 декември на всички граничните пунктове при овакантяване или влизане в България водачите ще бъдат уведомявани, в случай че имат неплатени санкции.

След осъществени констатации за извънредно доста невръчени наказателни постановления и електронни фишове за санкции, със заповед на заместник-директора на Главна дирекция „ Гранична полиция “ са дадени инструкции да се прави информация за невръчени електронни фишове на всички влизащи и напускащи страната български жители. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР). Целта на мярката е по-голяма събираемост на санкциите от осъществени нарушавания на Закона за придвижването по пътищата.

От министерството припомнят, че след връчване на електронен фиш или наказателно разпореждане санкцията може да се заплати в избран период.

Няма условие да се заплащат санкции на границата, това съобщи в неделя министър председателят акад. Николай Денков. Също по този начин полицията няма да задържа персоналните документи на водачите, до момента в който не си платят санкциите.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР