СподелиИма слухове и внушения, които не винаги се оказват такива,

...
СподелиИма слухове и внушения, които не винаги се оказват такива,
Коментари Харесай

Борисов за нападките срещу Радев: Има слухове, които не винаги се оказват такива, каквито са

Сподели
Има клюки и внушения, които не постоянно се оказват такива, каквито са. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява нападките против президента Румен Радев от последните дни.

Първо депутатът Делян Пеевски, а след това и от Българска социалистическа партия заговориха за сигнали и подозрения за корупция. Пеевски загатна за „ тъмна стаичка с кеш “ в президентството, а от левицата оповестиха, че са изпратили няколко сигнала до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.



От двете институции потвърдиха, че има сигнали, свързани с хора към президента Румен Радев.

До този миг от ГЕРБ резервираха безмълвие, а откакто през вчерашния ден вицепрезидентът Илияна Йотова сподели, че на президента са му отправяни „ предложения “ за включване в сглобката, а Георги Свиленски от Българска социалистическа партия уточни в изявление за bTV, че предлагането е пристигнало от ГЕРБ, през днешния ден Борисов разяснява войната сред партиите и президента.

„ Не съм отправял оферта към президента Радев, попитайте водачите на другите партии в сглобката кой е отправял такава. Г-жа Йотова едва ли си го е изсмукала от пръстите “, сподели Борисов.

Относно войната Пеевски-Радев той заключи, че когато пръв е заговорил за „ пътя на Копринкта “ (прозвище, с което се свързва името на секретаря на президента по вътрешна сигурност Николай Копринков, бел. ред.), Борисов сподели, че е спрял да приказва по тематиката, тъй като никой не се е поинтересувал.

„ Винаги съм употребил алегории за „ пътя на Копринката “ и тогава никоя медия не прояви интерес, по тази причина не виждам никакъв смисъл да разясня войната сред водачи на политически партии “, съобщи той.



Според Борисов е забавно по какъв начин са формирани служебните държавни управления и кой е „ договарял хората “.

„ Винаги е прозирало по време на избори зад кого стои президентът Радев. Когато Кирил и Асен са на един афиш с него, е мъчно да се скрие поддръжката на президента Радев или по-късно поддръжката му към тях, когато са били министри “, сподели Борисов.

Същевременно Бойко Борисов дефинира като неуместно да се приказва за импийчмънт на президента, който е директно определен от народа.

„ Но е неуместно и този човек, който има цялото доверие на обществото за обединител, да приказва като партиен водач и да не хареса нищо, което се е случило до този миг в България, с изключение на служебните държавни управления “, сподели още той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР