Списание „Форбс“ направи доста обширна статия за състоянието на имотите

...
Списание „Форбс“ направи доста обширна статия за състоянието на имотите
Коментари Харесай

СНИМКА на президента Радев и съпругата му Деси „изгря“ в списание „Форбс“! Само, че…

Списание „ Форбс “ направи много обширна публикация за положението на парцелите в южната ни съседка Гърция. До тук нищо изключително или любопитно. Интересно е обаче, че за илюстративна фотография те използваха кадър, на който са нашият президент Румен Радев и брачната половинка му Деси Радева.

Фотосът е от визитата на българския главнокомандващ в южната ни съседка от преди дни, когато той и половинката му разгледаха Акропола.

Списанието е поставило фотоса им без ни минимум да подозира кои са хората на фотографията. Към фотоса липсва текст, а в публикацията не се загатва нито България, нито българският държавен глава.

Материалът е писан от гръцки публицист, създател на авторитетното издание, и е озаглавен „ Разпродажба на основни парцели поради депресията в Гърция “.



В текста се споделя по какъв начин стотици жилища в центъра на гръцки градове или по крайбрежието се продават в резултат на икономическата меланхолия в страната. Някои от парцелите да вземем за пример са с пряк аспект към Акропола.

Авторът е подбрал кадър на международната фотографска организация Getty Images от скорошното посещаване на Румен Радев в Гърция, когато той бе съпроводен и от брачната половинка си Десислава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР