Списък с опорни точки на Възраждане“, циркулира в социалните мрежи.

...
Списък с опорни точки на Възраждане“, циркулира в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Нинова е крайно отчаяна! Натиска Галунова за тайните на Костадинов, новият враг е Възраждане

Списък с опорни точки на „ Възраждане “, циркулира в обществените мрежи. Те са за опълчване на изказванието, че има колаборация сред партията, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

На писмото от партийната пиарка се вижда дата декември предходната година, което е малко след встъпването в служба на предходната власт.



Според информация на Tribune.bg описът изтича от Българска социалистическа партия, където е предаден от някогашният народен представител от „ Възраждане “ Цвета Галунова. След като не се класира още веднъж в листите на Костадинов, Галунова смени лагера и към този момент е кандидат-депутат от социалистите.

Корнелия Нинова била извънредно обезверена от петото място в социологията. Затова „ алената лидерка “ се е фиксирала в главния си конкурент в борбата за гласове – „ Възраждане ”, и хвърляла големи запаси да унищожава обществения им имидж. Затова било евентуално някогашната депутатка от партията на Костадинов натрупа точки пред новите си съпартийци, пускайки остарели имейли с опорни точки.

Иронично в тази ситуация е, че „ опорките “ на „ Възраждане “, излезли няколко дни след тези на Политическа партия, звучат напряко обрани и възпитани. В тях се приканва къс текст да се приспособява, да се вкарва в диалога и да звучи естествено. Политическа партия въпреки това пукат задачи като „ повтаряйте по три пъти за старите политици с техните неистини “ и „ Кирил и Асен са млади и чисти “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР