Спират излъчванията на всички предавания по Би Ай Телевизия (Bulgarian

...
Спират излъчванията на всички предавания по Би Ай Телевизия (Bulgarian
Коментари Харесай

Би Ай Телевизия спря всички предавания, ще се насочи към младата аудитория

Спират излъчванията на всички излъчвания по Би Ай Телевизия (Bulgarian International Television). Това разгласи в профила си във " Facebook " журналистката Полина Паунова, която води дружно със Силвия Великова предаването " Хайд парк ".

Това се случва ден след публикуваната информация, че е заменена собствеността на малкия екран.

Пред " Дневник " Сашо Диков, който е програмен шеф на Би Ай Телевизия, удостовери информацията. В понеделник той ще се срещне с новия притежател, с цел да разбере каква ще бъде ориста на неговото предаване вбъдеще. Той желае да чуе изискванията, които ще му слагат, и самият той да сложи своите условия, изясни Диков.

" Мога единствено да скърбя, че никой тук в България - нито предприемач, нито специалист, не оказа помощ на братята Вълневи, които похарчиха милиони персонални и ясни пари, с цел да се сътвори и укрепне това островче Би Ай Ти ", по този начин заключи смяната за малкия екран Сашо Диков.

Новият притежател на Би Ай Телевизия е " Интерактив ТВ Системс България ", а изпълнителен шеф телевизионният продуцент Мирослав Янев.Преди това притежатели на медията бяха братята Павел и Румен Вълневи, които имат огромна мрежа за логистична и транспортна активност в Съединени американски щати, където живеят от години.

В известие на уеб страницата на медиата новият притежател осведоми, че зад него стои екип от експерти с опит в основаването на наличие. " Вярваме, че с прибавянето на обичаен ефирен канал ще можем да създадем хибриден артикул от нов вид – силата на малкия екран, съчетана с гъвкавостта и близостта до аудиторията на цифровите форми, " е представен Янев.

" Рестартираме плана, с цел да създадем първата телевизия от ново потомство в България, ориентирана към младата и дейна публика. Ще разчитаме на двете най-ценни благосъстояния на Би Ай Ти – страхотния екип и зрителското доверие, както и на нашия опит, с цел да създадем наличие по едно и също време за всички платформи (телевизия, дигиталнo видео, втори екран, добавена реалност) ", споделя новият притежател.

Той дава обещание да трансформира най-хубавите излъчвания, с цел да станат конкурентни в цифрова среда и ще ги надградис нови и неповторими детайли. " Ще прибавим нови излъчвания и обичани лица. Вярваме, че продуктът ни ще бъде атрактивен за рекламодателите и ще разреши на новия план да се самоиздържа и развива, " осведоми новият притежател. Уточнява се, че от през днешния ден малкия екран влиза в интервал на трасформация и преструктуриране, с цел да се приготви старта на новата програмна скица.



През предходната година по телевизия Би Ай Ти Цветан Василев даваше своята позиция за случилото се в КТБ. През ноември м.г. към малкия екран се породи скандал след предварителното преустановяване на контракта на водещата на предаването " Честно казано " Люба Кулезич с мотив, че е изнесла погрешна информация за работата на медията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР